Resursstarka och pålitliga konstruktioner med integritet

main image

Hus med
timmerstomme

Det finns inget mer ”klassiskt och elegant” än ett hem med timmerstomme. Det är en byggmetod som använts under tusentals år och som nu fulländats av Matison Enterprise. Varje del, från tak till väggar, är noggrant skräddarsydda i vår kontrollerade miljö och ger dig en varaktig funktionalitet och stil som varar under många år. Varje del levereras och handmonteras på plats av våra fackmän.

main image

Flerfamiljs
modulhus

Vi har tagit nästa logiska steg inom innovation och service och erbjuder våra kunder skräddarsydda modulhus med timmerstomme. Allt utformnings- och framställningsarbete utförs i vår fabrik och modulerna sätts enkelt ihop på byggplatsen. Beroende på dina önskemål kan vi också inkludera invändig utrustning och inventarier – in i minsta detalj. Mekanisk och elektrisk utrustning samt invändig och utvändig finish görs i vår kvalitetskontrollerade fabriksmiljö i enlighet med dina specifikationer. Detta är den mest hållbara konstruktionsformen, hög termisk verkningsgrad med mycket säkra metoder och med samma fördelar som traditionell timmerstomme. Bäst av allt, vår modulmetod garanterar ett fast pris och ett pålitligt slutdatum – bra för
kostnadseffektiviteten.

main image

Allmän
upphandling

Experterna på Matison Enterprise finns här för alla dina byggnadsbehov. Vi är ett snabbväxande entreprenörsföretag som siktar på att bli ledande på området och vi har en talangfull grupp fackmän beredda att ta tag i ditt projekt från start tills det är klart. Inga projekt är för stora och inga problem är för komplicerade att hantera. Vi använder de senaste konstruktionsteknikerna och följer industriella riktlinjer för att se till att ditt projekt blir klart i tid och inom den angivna budgeten.

main image

Underleverantör

Vi har byggt ett team med talangfulla hantverkare och projektledare som är redo att hjälpa våra uppdragsgivare med byggprojekt med ett ögonblicks varsel. Våra erfarna fackmän har många års bransch- och praktisk erfarenhet för att hjälpa dig att få jobbet gjort inom tidsramen. Ring oss nästa gång du behöver hjälp med ett entreprenadarbete.

main image

Monteringsarbete

Vi har utbildade team med talangfulla och professionella monteringshantverkare redo att börja med ditt projekt när du behöver det. Vi erbjuder professionella monteringstjänster inom alla dessa områden: aluminium- och metallräcken, gipsväggar, träelement, CLT (korslaminerat timmer), prefabricerade timmerramshus, prefabricerade modulhus i timmer, montering av cementelement, fönster- och dörrmontering, metallramsmontering och annat.

main image

Arbetskrafts-
tillgång

Vi tillhandahåller långsiktig arbetskraft till andra byggföretag genom rekrytering, utbildning och utveckling av team med talangfulla och professionella hantverkare i enlighet med kundens speciella behov. Vi använder smarta system för timövervakning och konstant kvalitetskontroll. Ett av våra högsta kriterier när vi skapar ett team är kommunikationsdugligheten så vi behöver inte nämna att all vår personal pratar engelska och/eller svenska.

Om oss

Matison står för byggande. Matison står för bättre. Matison står för framtid. Vi har resurserna och erfarenheten att tillhandahålla omtalad konstruktionsdesign, teknik, framställning och montering av hög kvalitet. Vi är exceptionellt professionella och detaljinriktade, men kanske mest kända för vår resurskapacitet att hitta lösningar på vilken utmaning som helst.

Se vad vi håller på med i sociala medier

Referenser

Våra partners

BLI EN INSIDER

Bli först med att ta del av Matison Enterprise AB:s senaste erbjudanden.