Är du tillverkare?
Har du ett projekt du skulle vilja se här?

Lämna ett meddelande!
Få en offert

Ge oss en kort beskrivning av dina framtida projekt och få din offert från en av våra projektledare!
Dina drömmars timmerramhus

Om oss

Matison Enterprise-hem tillverkas inomhus på en toppmodern fabrik i Lettland, i en noggrant kontrollerad miljö med fokus på hög produktionssäkerhet. Fabriken grundades 1992 och har producerat hundratals vackra byggnader i Norden sedan dess. Allt från fönster och dörrar till kök, väggpaneler och golv tillverkas på samma fabrik.

Vår modulära konstruktionsmetod

Vi har tagit nästa logiska steg inom innovation och service och erbjuder våra kunder skräddarsydda modulära träramshus. Allt design- och tillverkningsarbete sker på vår fabrik, och modulerna monteras enkelt på din byggarbetsplats. Beroende på dina krav kan vi även inkludera inredning och inventarier – ner till minsta detalj Mekaniska och elektriska inredningar samt inre och yttre ytbehandlingar tillverkas alla i vår kvalitetsstyrda fabriksmiljö enligt dina specifikationer. Detta är den mest hållbara konstruktionsformen, som ger högsta termiska verkningsgrad genom användning av mycket säkra metoder och som ger samma fördelar som traditionell träram. Bäst av allt, vår modulära metod garanterar ett fast pris och ett tillförlitligt slutdatum.

Referenser

Kundrecensioner

Vi blev imponerade av kommunikationen från allra första början och är verkligan glada att vi valde Matison Enterprise. Med projekt som dessa är det omöjligt att förutse allt men de lyckades göra det i alla arbetets aspekter.

Hur ofta blir byggarbeten klara enligt det från början planerade schemat? Tack Matison Enterprise för att göra detta lilla mirakel till verklighet!

Hur ofta blir byggarbeten klara enligt det från början planerade schemat? Tack Matison Enterprise för att göra detta lilla mirakel till verklighet!

close button

HUSVISNING

Kom och se vår multifunktionella studio

Torsdagar från 14:00 till 19:00

Lördag, Söndag från 12:00 till 16:00

Stockholmsmässan, Parkeringsplats

(klicka för att se den exakta platsen)

close button
Registrera dig för annan besökstid