Kontakta oss för prisuppgifter


EMAIL THIS TO YOURSELF

slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image

Multifunktionell studio

Storlek: 7m2 eller 9m2

En multifunktionell studio kan bli din favoritarbetsplats hemifrån, ett gömställe för fritid, ett extra utrymme som du kan använda för nästan vad som helst. Dess rena design och utmärkta isolering gör den perfekt lämpad för det nordiska klimatet året runt. En smart investering i ditt hem och välbefinnande. Välj mellan två storlekar – 7m2 Mini eller 9m2 Maxi. 

100 % fabrikstillverkad och levererad som en enda modul, den är tillverkad med en kalibrerad träram, horisontellt täckt med smala profilskivor på ytterväggarna – att målas i vilken färg du vill – och PVC-membran på taket.

Det finns också ett antal valfria ytbehandlingsmaterial och tillbehör för att anpassa och finputsa din multifunktionella studiomodul. Som termiskt modifierad furu för ytterväggarna, eller tjockare ram eller aluminiumbeklädnad för fönster och dörrar. Eller golvalternativ – från laminat till treskiktsparkett eller till och med klinker. LED-remsor, extra uttag och golvvärme finns tillgängligt. Så är även el- och rörkanaler om du vill lägga till luftuppvärmnings- eller luftkonditioneringsenheter. Eller kanske du vill lägga till en terrass för ett snyggare utseende och bekvämare entré? Låt oss bara veta vad dina önskemål är, så får du din perfekta multifunktionella studiomodul levererad.

Om du vill kan du välja att göra grunden för din multifunktionella studio själv eller med lokal hjälp – vi ger dig en plan och dyker bara upp med den färdiga modulen. Annars gör vi det gärna åt dig – med våra revolutionerande grundskruvar eller traditionella sockelblock. 

Installationskostnader ingår i alla våra kostnadsförslag. Användning av lyftkran och leveransavstånd från Nynäshamns hamn medför en extra kostnad. Leveranser sker för närvarande var 8:e vecka. Vi planerar att byta till månatliga leveranser snart, så det skall bli 4 veckor istället för 8. 

Den multifunktionella studion är klassificerad som friggebod. I de flesta kommuner måste du skicka in ritningar och få tillstånd att placera en sådan modul på din fastighet. Vi tillhandahåller alla ritningar som krävs och kan också hjälpa dig att kommunicera med kommunen. Kommunavgifter ingår inte i prisförslaget.

Vi ger 10 års garanti på konstruktion, fönster och dörrar i alla våra byggnader.

Läs mer Visa mindre
slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image

Kostnadskalkylator

Vad ingår?
En grundläggande 100 % färdig enkelmodul Multifunktionell studio av din önskade storlek, leverans till Nynäshamns hamn, placering på din plats och lyftkranstjänster upp till 10 000 SEK.
Varje extra 1 m2 terrass (2000 SEK)

Varje 1 km från Nynäshamns hamn eller Kapellskärs hamn (40 SEK)

*Genom att skicka din beräkning till dig själv registrerar du dig inte för någonting eller förbinder dig att köpa.

Vad kostar extra?
Du är välkommen att leka med kostnadskalkylatorn för att se vad som kan uppgraderas och hitta den fina platsen som fungerar bäst för dig! Observera att vi också kan bygga block-och-skruvfundament för extra kostnad. Dessutom, transportkostnader från hamnen till din plats ingår inte i priset, men är förhandlingsbara för längre sträckor. Alla våra hus är skyddade under transport. Matison Enterprise ansvarar för eventuella transportskador fram till tomtens gräns.